Skip to content

Vacature: Stagiair Communicatie, Community & Design

Details

Article

Heb jij een hart voor mensenrechten, onze democratie en een inclusieve samenleving? Ben jij een goede verhalenverteller met een sterk oog voor tekst, detail, lay-out en beeld? Schrijf je moeiteloos een pakkende tekst in het Engels én Nederlands? Denk jij bij het zien van onze posts op onze social media: Dat kan ik nog véél beter? 

Solliciteer dan nu op een stage Communicatie, Community & Design bij Humanity in Action Nederland. Wij bieden per direct een stageplaats (32 uur per week, werkdagen in overleg).

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ondernemende student die met veel enthousiasme ons team komt versterken. Je produceert zonder twijfel en met plezier visuals, publicaties en berichten op onze social media. Je weet op creatieve wijze onze social media community te stimuleren en bezit over een uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels. Je hebt sterke interesse in ons werkveld. Je werkt goed in een team en onafhankelijk. Je bent nauwkeurig en zorgvuldig en schakelt gemakkelijk tussen afwisselende werkzaamheden. Je hebt ervaring met WordPress, Canva, en Pages. Je navigeert met gemak op Instagram, Facebook, LinkedIn, en Twitter en hebt kennis van hun verschillende functies en de werking van algoritmes. Ervaring met Content Cal, webdesign en grafisch vormgeven is een pré. Het helpt als je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en flexibel inzetbaar bent.

Ben jij een goede verhalenverteller met een sterk oog voor detail, tekst, lay-out en beeld?

Je verantwoordelijkheden

  • Je ondersteunt de uitvoer van onze externe communicatie strategie;
  • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en redigeren van teksten voor onze nationale website;
  • Je ondersteunt de totstandkoming van externe publicaties en fondsen aanvragen;
  • Je bent mede-verantwoordelijk voor de social media berichtgeving en community management van Humanity in Action Nederland op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter;
  • Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en vergroten van ons bereik op social media.

Je werkzaamheden

  • Je ondersteunt in het schrijven, redigeren en opmaken van tekst en beeld voor de Humanity in Action Nederland website, fondsen aanvragen en externe publicaties;
  • Je maakt en publiceert creatieve content op de Humanity in Action Nederland social media kanalen. Je werkt hiervoor regelmatig samen met onze internationale collega’s;
  • Je draagt zorg voor overige ondersteunende, logistieke en administratieve taken en activiteiten op verzoek.

Wat bieden wij?

Bij Humanity in Action Nederland moedigen wij je aan proactief te werk te gaan. Je krijgt als stagiair veel eigen verantwoordelijkheden binnen ons groeiende team en daarmee de ruimte veel te leren. Naast een leerzame stage-ervaring bieden wij je een bescheiden maandelijkse vergoeding.

Humanity in Action Nederland onderwijst, inspireert en verbindt scholieren, studenten en recent afgestudeerden en jonge professionals op het gebied van mensenrechten, democratie en een inclusieve samenleving.

Hoe solliciteren?

Sollicitaties kunnen tot en met woensdag 1 maart, 2023 worden gestuurd naar netherlands@humanityinaction.org t.a.v. onze Programma Manager, Karlijn Limaheluw. Graag ontvangen wij naast je CV een motivatiebrief – of video (maximaal 1 A4 en maximaal 90 seconden) o.v.v. ‘Stage Communicatie, Community & Design’. De gesprekken zullen online plaatsvinden in de tweede week van maart.